Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se Vam se osiguralo najbolje iskustvo pretraživanja na našoj web stranici.
Nastavljanjem pregledavanja stranice, slažete se s našim korištenjem kolačića. Ukoliko želite saznati više kliknite ovdje

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Dovršena akvizicija tvrtke DEMIT

20 07 2016

Dovršena akvizicija tvrtke DEMIT

 

1. srpnja 2016 je dovršen proces akvizicije tvrtke DEMIT, renomiranog proizvođača visokokvalitetnih fasadnih sustava i materijala. Ovim preuzimanjem tvrtka Saint-Gobain Weber dodatno ojačava svoju tržišnu poziciju na Slovenskim i Hrvatskom tržištu fasadnih sustava i materijala.

Tvrtka Saint-Gobain Weber je prisutna na slovenskom tržištu od 1994.godine, a u Hrvatskoj od 2013.godine. Od svog ulaza na ova tržišta je posvećena proizvodnji vrhunskih, inovativnih fasadnih sustava i materijala, diktirajući trendove u pružanju učinkovitih energetskih rješenja. Također u ponudi ima asortiman proizvoda za ugradnju keramike i kamena, hidroizolacijske materijale te Marine program za brodogradnju.

Akvizicija tvrtke DEMIT dodatno potvrđuje ciljeve tvrtke Saint-Gobain za daljnjim razvojem poslovanja i ulaganjima u regiji.

Saint-Gobain

Saint-Gobain, osnovan 1665. godine, proizvodi i distribuira rješenja i proizvode koji su ključne komponente našeg stanovanja i naše budućnosti. Oni su sastavni dio našeg životnog okruženja i svakodnevnog života, a prisutni su u zgradama, transportu, infrastrukturi i mnogim industrijskim rješenjima. Osiguravaju visoku udobnost, učinkovitost i sigurnost, uz učinkovito praćenja izazova održivog razvoja, zaštite prirodnih resursa i klimatskih izazova. Saint-Gobain je jedna od 100 najinovativnijih tvrtki na svijetu i referenca na tržištima održivog razvoja s godišnjim prometom od gotovo 40 milijardi eura. € te više od 170.000 zaposlenika u 66 zemalja.